Pedagógiai pályaalkalmasság online interjúk lebonyolítása

Kedves Felvételizőink!

Alább közöljük a tanárképzésekre jelentkezők számára a pedagógiai pályaalkalmassági interjúkkal kapcsolatos tudnivalókat.

Videókonferencia lebonyolítására vonatkozó szabályok

A Széchenyi Egyetem Művészeti Kar felvételi vizsgái 2020. június 15-én kezdődnek és 2020. július 3-án zárulnak.
A főtárgyi alkalmassági vizsgák, a videófelvételek elbírálása és a pedagógiai pályaalkalmassági interjúk a Kar honlapján közzétett napokon kerülnek lebonyolításra.
A tanárképzésekre jelentkezők online interjú keretében adhatnak számot a pedagógiai pályát illető elhivatottságukról, alkalmasságukról.
Az alkalmassági vizsgák pontos beosztásáról az érintett jelentkezőket személyre szóló értesítés útján tájékoztatjuk.
A kapcsolat létrehozásához szükséges információkat a felvi.hu-n megadott email címre küldjük meg, legalább 3 nappal a meghirdetett vizsganap esedékessége előtt.

1. A pedagógiai pályaalkalmassági interjút annál a felsőoktatási intézménynél kell lebonyolítani, amelyet a jelentkező a tanárképzés vonatkozásában az első helyen jelölt meg. Ezért arra kérjük kedves online felvételizőinket a felvételi vizsgák pontos szervezése végett, hogy feltétlenül jelezzék a zene@sze.hu email címre küldött üzenetben, ha a pályaalkalmassági vizsgát más intézményben kell lebonyolítaniuk.

2. A pedagógiai pályaalkalmassági vizsga letételének nem előfeltétele a sikeres főtárgyi felvételi. Ugyanakkor egy eredményes pedagógiai pályaalkalmassági vizsga sem jelenti a főtárgyi felvételi eredményes voltát.

3. A videókonferencia keretében megtartott felvételi vizsgák hivatalos platformja a Széchenyi Egyetem Művészeti Karon a Google Meet online alkalmazás

4. A Google Meet alkalmazás használatához nem szükséges Google felhasználói fiókkal rendelkezni, ugyanakkor a csatlakozás kérésekor az alkalmazás kérhet gmail címet (ami nem kell, hogy saját legyen).

5. Az érintett jelentkezőknek biztosítaniuk kell a videókonferencia lebonyolításához szükséges technikai feltételeket: asztali számítógép/laptop, kamera, szélessávú internet, asztal, szék. Az interjú során a felvételizőnek egyedül kell tartózkodnia a helyiségben.

5. Az emailben előre közölt időpontban a jelentkezőnek a Google Meet felületéhez csatlakozva szükséges várni a kijelölt felvételi vizsgabizottság jelentkezését

6. A jelentkezőnek kötelezően igazolnia kell személyazonosságát a videókonferencia elején személyigazolványának jól olvasható felmutatásával

7. Fejhallgató, headset, továbbá bármilyen egyéb segédeszköz használata tilos! Az illetékes felvételi vizsgabizottságnak jogában áll ezt ellenőrizni a jelentkező kamerájának/informatikai eszközáének elforgatását kérve

8. A videókonferencia keretein belül bonyolított felvételi vizsgákról felvétel készítése semmilyen formában nem engedélyezett. Felvételt a Széchenyi István Egyetem Művészeti Kar sem készít.

9. A jelentkező és/vagy a Széchenyi Egyetem Művészeti Kar hibáján kívül álló okok miatt sikertelen kapcsolatfelvétel esetén új időpont egyeztetésére kerülhet sor.

 

Győr 2020. május 13.

Dr. Hontvári Csaba s.k.
dékán

Elérhetőség

Postacím:
Széchenyi István Egyetem
Művészeti Kar
9025 Győr, Kossuth L. u. 5.

Telefon:
+36 (96) 329-735 vagy +36 (96) 314-862

Fax:
+36 (96) 314-862

E-mail:
zene@sze.hu

Térkép

Megközelítés:
Tömegközlekedéssel - a Városháza előtt induló 1-es busszal
Gyalog a vasútállomástól / buszpályudvartól kb. 10 perces kényelmes sétával

Galéria

Művészeti Kar Eseménynaptára

Vizsgaidőszak vége 2020. július 11.
Bejelentkezés a 2020/21-es tanév I. 2020. augusztus 18. 06:00 - 2020. augusztus 29. 23:55
Munkaszüneti nap 2020. augusztus 20.